header-image

onderhoud (Abonnementen)

Een tuin wordt pas een succes als hij vitaal is en het juiste onderhoud krijgt. Wij verzorgen compleet tuinonderhoud dat aansluit bij uw wensen in de vorm van Tuinabonnementen voor zowel de particuliere als de bedrijfstuin. Door een bericht achter te laten in ons contactformulier nemen we contact met u op. We bekijken samen de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en het beste aansluiten bij u wensen.

 

Altijd een passend Tuinabonnement dat aansluit bij u wensen.

  

Voor en najaar

Wij verzorgen in het voor-en najaar de tuinwerkzaamheden die wij vooraf met u bespreken. Het werk wordt tijdig ingepland zodat u weet wanneer u ons kan verwachten. Eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk.

Elk kwartaal

Wij verzorgen ieder kwartaal de tuinwerkzaamheden die wij vooraf met u bespreken. Met dit abonnement worden jaarrond de belangrijkste tuinwerkzaamheden uitgevoerd en zorgt u zelf voor de kleine werkzaamheden in de tuin.

Iedere maand

Bij maandelijks onderhoud blijft de tuin het hele jaar in topconditie. We geven iedere maand de juiste aandacht aan de tuin en kunnen direct inspelen op gebreken. Eventuele extra werkzaamheden of aanpassingen kunnen altijd door u worden aangegeven en waar mogelijk direct door ons worden uitgevoerd of opgelost.

Op afroep

Wij verzorgen de gewenste tuinwerkzaamheden op afroep. Mocht u even geen tijd hebben om zelf in de tuin te werken, heeft u hier hulp bij nodig of gaat u met vakantie dan zijn wij u graag van dienst. Wij bespreken vooraf samen met u de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en plannen het werk in op een voor u gewenst moment.

Grasmaaien

Heeft u graag dat het gazon er iedere week netjes bij ligt dan staan wij graag voor u klaar. U kiest zelf hoe vaak het gras gemaaid moet worden en op welke dag dit het beste uitkomt.