header-image

Recensies

 

Den Hartog Tuincreaties
Average rating:  
 19 reviews
 by Familie Groos

Bij het ontwerpen en aanleggen van onze tuin hebben we het afgelopen half jaar vaak te maken gehad met Boy. We zijn daar zeer tevreden over. Boy denkt mee, is vakkundig, heeft ideeën, en heeft verstand van allerlei aspecten van tuinen: beplanting, aanleg borders, en dan onze prachtige vijver waar we elke dag van genieten. Eén telefoontje is genoeg voor een bezoek aan huis. Ook als er iets niet helemaal is zoals gewenst, is Boy onmiddellijk bereid en in staat om te helpen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over wat Boy voor ons gedaan heeft. En, o ja, hij heeft nog gevoel voor humor ook!
Familie Groos

 by Familie Jansen

Boy heeft helder uitgelegd hoe hij werkt.
Dit kwam terug in het plan van aanpak, goede schets en keuze van materialen.
Het aanleggen gebeurde professioneel en binnen de geschatte tijd met echt minimaal overlast.
Eind van de dag was steeds alles wat weg moest, afgevoerd en schoon.
Boy is toegankelijk voor tussentijdse vragen of opmerkingen.
We genieten nu dagelijks van de tuin, wat nu echt een verlengstuk is geworden van het huis.
Familie Jansen

 by Familie Bos

Toen ik plotseling alleen voor het onderhoud van een flinke tuin stond, heeft Boy een hanteerbaar en bij mij passend nieuw ontwerp gemaakt. In een paar dagen een enorme metamorfose naar een rustige, makkelijk te onderhouden tuin. En zoals ik het wilde: geen modieuze fratsen, maar inheemse planten met verwijzingen naar de geschiedenis van Lent. Boy werkt zelfstandig, en belt of appt regelmatig om even te overleggen. En nu, een paar maanden later wipt hij soms even aan voor advies, en om te vragen of ik hulp nodig heb. Een aanrader!
Familie Bos

 by Familie Gerrist

Nadat de buxusmot een aanslag op onze tuin had gedaan hebben wij contact opgenomen met Boy. Wij kwamen er niet helemaal uit welk ontwerp bij ons zou passen. Samen met Boy bespraken we onze ideeën en hij vertaalde dit in een mooi ontwerp. Daarna gingen we samen aan de slag. Het was plezierig samenwerken. Ook wijzigingen tijdens de werkzaamheden waren geen probleem. Hij werkt gestructureerd en netjes.
Familie Gerrist

 by Familie Jansen

Den Hartog Tuincreaties heeft bij ons een bloemenborder aangelegd. Met Boy den Hartog is het prettig samenwerken en goed afspraken maken. Wij wilden graag in plaats van onze buxushaag een border met veel bloemen aanleggen maar wisten nog niet zo goed hoe en wat. Met Boy kun je zoiets goed bespreken. Boy is innovatief, hij heeft een schat aan bloemen en plantenkennis en Boy gaf ons de ruimte en tijd om mee te blijven denken gedurende het proces. De basis was het rooien van de buxus en de omvang van de border. Aanpassingen en ideeën zijn altijd welkom bij Boy en bij iedere stap werd goed overlegd. De kleuren en de hoogten van bloemen werden gekozen op Boy's advies. Hij kijkt daarbij goed naar bloeiwijze en -tijd. Wij hebben nu een prachtige bloemenborder die 7 maanden van het jaar prachtig bloeit en 12 maanden van het jaar een meerwaarde is voor onze tuin. In ons geval stond Boy vooral voor kwaliteit en samenwerken. Het resultaat was een border boven onze verwachting.
Familie Jansen

 

 by Familie Demir

Wij hebben Boy ervaren als zeer betrouwbaar en oprecht. Je doet wat je zegt en alles op tijd. Je bent proactief en behulpzaam. Je werk lijkt je hobby. Je flexibiliteit en korte ondersteunende bezoekjes of appjes zijn ook altijd heel helpend geweest!

Familie Demir

 by Familie Peeters

De afgelopen periode heeft Boy onze achtertuin aangelegd. We hadden zelf al een grof ontwerp, welke we aan Boy hebben voorgelegd. Hij heeft ons eigen ideeën overgenomen en enkele goede aanvullingen gedaan. Ook heeft Boy goed meegedacht over mogelijke oplossingen voor de hemelwaterafvoer en over de beplanting die paste bij onze wensen en de mogelijkheden van onze tuin.
De tuin is in twee fases aangelegd: eerste de bestrating en een paar weken later de beplanting. Over beiden zijn wij zeer tevreden. Boy is erg service gericht: een kleine beschadiging aan de schuur werd snel en professioneel verholpen en toen na enkele weken bleek dat een aantal planten niet goed wilde opkomen, werden deze op zeer korte termijn vervangen door nieuwe exemplaren. We zijn erg tevreden over het vakmanschap van Boy en zijn snelle en heldere communicatie. Een aanrader voor iedereen die met zijn tuin aan de slag wil!
Familie Peeters

 

 by Familie Plass


Boy den Hartog heeft voor ons een tuinontwerp gemaakt en dit voor ons uitgevoerd. Bij het ontwerp kwam hij met leuke ideeën waar we zelf niet op zouden zijn gekomen, waardoor het een speels tuinontwerp is geworden. Bij het uitzoeken van de materialen deed hij goede voorstellen en stond ook open voor onze eigen suggesties, bijvoorbeeld om kosten te besparen. Boy was gedurende deze periode makkelijk bereikbaar en kwam zelf regelmatig even langs om de voortgang te bekijken. We zijn erg tevreden over het eindresultaat.
Familie Plass

 by Familie Spaans


In de periode oktober-november 2017 hebben wij door Boy den Hartog een aantal werkzaamheden laten verrichten aan onze tuin. Het betrof de herinrichting van de voor- en achtertuin.

We zijn zeer tevreden over het resultaat en ook hoe alles is verlopen. Een goede bereikbaarheid per telefoon of via de mail hebben we als heel prettig ervaren. Zo konden we goede afspraken maken, kregen we goede adviezen en werd er rekening gehouden met onze wensen.

Door de prettige persoonlijke benadering voelde je ook vrij om bepaalde vragen te stellen over extra werkzaamheden, die je van te voren nog niet bedacht had. Bijvoorbeeld het verleggen van een regenpijp bij de veranda, vanwege wateroverlast en het aanleggen van een elektriciteitskabel nu de tuin toch open ligt. Vooral dit feit hebben we als erg prettig ervaren, hoe Boy daar flexibel mee omging en er gelijk werk van maakte om dat goed te regelen en uit te voeren.

En ook de kwalitatieve afwerking en nazorg is bij Boy in goede handen. Zo hebben we in goed overleg ook nog besloten “als finishing touch” om ook het oude tuinhekje te vervangen. En in korte tijd was het tuinhek klaar en gemonteerd. Ja dit is heel prettig samenwerken en zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Familie spaans

 by Familie HuiskampBoy Den Hartog heeft vorige jaar in juli onze voortuin opnieuw ingericht.

In het voor gesprek konden we onze wensen duidelijk maken, en er kwam een mooi en onverwacht ontwerp uit, zo hadden we het zelf niet kunnen bedenken.

Recent is er nog een wijziging aangebracht, er stonden planten in ie zich in korte tijd door de hele tuin verspreiden, deze zijn na overleg vervangen. We zijn heel blij met de samenwerking.

In december heeft Boy de achtertuin opnieuw bestraat en in het vroege voorjaar een aantal nieuwe planten gezet. We zijn blij dat de bestaande tuin kon worden aangepast waardoor de voor en achtertuin nu meer een geheel vormen.Familie Huiskamp

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Copyright 2023 | Den Hartog Tuincreaties | Disclaimer | Contact