header-image

Recensies

 

Average rating:  
 15 reviews
by Familie Jansen on Den Hartog Tuincreaties

Den Hartog Tuincreaties heeft bij ons een bloemenborder aangelegd. Met Boy den Hartog is het prettig samenwerken en goed afspraken maken. Wij wilden graag in plaats van onze buxushaag een border met veel bloemen aanleggen maar wisten nog niet zo goed hoe en wat. Met Boy kun je zoiets goed bespreken. Boy is innovatief, hij heeft een schat aan bloemen en plantenkennis en Boy gaf ons de ruimte en tijd om mee te blijven denken gedurende het proces. De basis was het rooien van de buxus en de omvang van de border. Aanpassingen en ideeën zijn altijd welkom bij Boy en bij iedere stap werd goed overlegd. De kleuren en de hoogten van bloemen werden gekozen op Boy's advies. Hij kijkt daarbij goed naar bloeiwijze en -tijd. Wij hebben nu een prachtige bloemenborder die 7 maanden van het jaar prachtig bloeit en 12 maanden van het jaar een meerwaarde is voor onze tuin. In ons geval stond Boy vooral voor kwaliteit en samenwerken. Het resultaat was een border boven onze verwachting.
Familie Jansen 

by Familie Demir on Den Hartog Tuincreaties

Wij hebben Boy ervaren als zeer betrouwbaar en oprecht. Je doet wat je zegt en alles op tijd. Je bent proactief en behulpzaam. Je werk lijkt je hobby. Je flexibiliteit en korte ondersteunende bezoekjes of appjes zijn ook altijd heel helpend geweest!Familie Demir

by Familie Peeters on Den Hartog Tuincreaties

De afgelopen periode heeft Boy onze achtertuin aangelegd. We hadden zelf al een grof ontwerp, welke we aan Boy hebben voorgelegd. Hij heeft ons eigen ideeën overgenomen en enkele goede aanvullingen gedaan. Ook heeft Boy goed meegedacht over mogelijke oplossingen voor de hemelwaterafvoer en over de beplanting die paste bij onze wensen en de mogelijkheden van onze tuin.De tuin is in twee fases aangelegd: eerste de bestrating en een paar weken later de beplanting. Over beiden zijn wij zeer tevreden. Boy is erg service gericht: een kleine beschadiging aan de schuur werd snel en professioneel verholpen en toen na enkele weken bleek dat een aantal planten niet goed wilde opkomen, werden deze op zeer korte termijn vervangen door nieuwe exemplaren. We zijn erg tevreden over het vakmanschap van Boy en zijn snelle en heldere communicatie. Een aanrader voor iedereen die met zijn tuin aan de slag wil!
Familie Peeters 

by Familie Plass on Den Hartog Tuincreaties

Boy den Hartog heeft voor ons een tuinontwerp gemaakt en dit voor ons uitgevoerd. Bij het ontwerp kwam hij met leuke ideeën waar we zelf niet op zouden zijn gekomen, waardoor het een speels tuinontwerp is geworden. Bij het uitzoeken van de materialen deed hij goede voorstellen en stond ook open voor onze eigen suggesties, bijvoorbeeld om kosten te besparen. Boy was gedurende deze periode makkelijk bereikbaar en kwam zelf regelmatig even langs om de voortgang te bekijken. We zijn erg tevreden over het eindresultaat.
Familie Plass

by Familie Spaans on Den Hartog Tuincreaties

In de periode oktober-november 2017 hebben wij door Boy den Hartog een aantal werkzaamheden laten verrichten aan onze tuin. Het betrof de herinrichting van de voor- en achtertuin.We zijn zeer tevreden over het resultaat en ook hoe alles is verlopen. Een goede bereikbaarheid per telefoon of via de mail hebben we als heel prettig ervaren. Zo konden we goede afspraken maken, kregen we goede adviezen en werd er rekening gehouden met onze wensen. Door de prettige persoonlijke benadering voelde je ook vrij om bepaalde vragen te stellen over extra werkzaamheden, die je van te voren nog niet bedacht had. Bijvoorbeeld het verleggen van een regenpijp bij de veranda, vanwege wateroverlast en het aanleggen van een elektriciteitskabel nu de tuin toch open ligt. Vooral dit feit hebben we als erg prettig ervaren, hoe Boy daar flexibel mee omging en er gelijk werk van maakte om dat goed te regelen en uit te voeren.En ook de kwalitatieve afwerking en nazorg is bij Boy in goede handen. Zo hebben we in goed overleg ook nog besloten “als finishing touch” om ook het oude tuinhekje te vervangen. En in korte tijd was het tuinhek klaar en gemonteerd. Ja dit is heel prettig samenwerken en zijn zeer tevreden over het eindresultaat.Familie spaans

by Familie Huiskamp on Den Hartog Tuincreaties

Boy Den Hartog heeft vorige jaar in juli onze voortuin opnieuw ingericht.In het voor gesprek konden we onze wensen duidelijk maken, en er kwam een mooi en onverwacht ontwerp uit, zo hadden we het zelf niet kunnen bedenken.Recent is er nog een wijziging aangebracht, er stonden planten in ie zich in korte tijd door de hele tuin verspreiden, deze zijn na overleg vervangen. We zijn heel blij met de samenwerking.In december heeft Boy de achtertuin opnieuw bestraat en in het vroege voorjaar een aantal nieuwe planten gezet. We zijn blij dat de bestaande tuin kon worden aangepast waardoor de voor en achtertuin nu meer een geheel vormen.
Familie Huiskamp

by Familie den Blijker on Den Hartog Tuincreaties

Van zandvlakte naar prachtige tuin Het is januari en we krijgen bijna de sleutel van ons nieuwe huis.... Spannend!Nog spannender wordt het als de toekomstige buren voorstellen om het zand van de achtertuinen direct na oplevering te laten afgraven en vervangen door het juiste soort zand op de juiste plek. Goed idee... alleen hebben we daar wel een tuinontwerp voor nodig. En nu?We nemen contact op met Boy die op korte termijn met ons kan afspreken. We bespreken aan de hand van de tekening van de tuin (zandvlakte) onze ideeën en wensen, en Boy gaat aan de slag.We hebben mooi op tijd een ontwerp van de tuin, die precies weergeeft wat we voor ogen hebben. Knap hoe Boy de vertaalslag heeft weten te maken van wat voorbeelden en onze ideeën naar dit ontwerp. Omdat we tevreden waren over het ontwerp, hebben we Boy ook de opdracht gegeven om de tuin aan te leggen. Ook dit bleek een goede keuze. Boy heeft ons goed geholpen door mee te denken. Hij kwam met goede voorstellen en heeft in een paar fases onze tuin aangelegd. We moesten namelijk nog wachten op de schuttingen tussen de tuinen, waardoor niet alles in 1 keer afgemaakt kon worden.Nu een paar maanden verder, hebben we een prachtige tuin! We kunnen jullie ook aanraden om met Boy te werken: hij reageert snel op mails, telefoontjes en appjes, denkt pro-actief mee, komt afspraken na, werkt nauwkeurig en levert goed resultaat.
Familie den Blijker 

by Familie Oude Avenhuis on Den Hartog Tuincreaties

Wij hebben onze tuin op 11 november jl winterklaar laten maken door Den Hartog tuinen.Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop dit is gedaan. We hebben een paar maanden geleden aangeven bij eigenaar Boy Den Hartog dat we het snoei werk dit jaar graag via hem wilden doen. Boy heeft destijds de tekening voor onze tuin gemaakt en later ook nog wat beplanting aangebracht.Op ons verzoek reageerde Boy zeer snel en een datum hadden we snel gevonden.De dag voordat de werkzaamheden zouden beginnen kregen we keurig de informatie hoe laat hij vrijdag zou komen. De werkzaamheden zijn zeer netjes en vakkundig uitgevoerd, Boy verstaat zijn vak goed, levert prima kwaliteit en is zeer prettig in de omgang.De communicatie met Boy als ook het nakomen van afspraken is absoluut meer dan correct.
Familie Oude Avenhuis

by Familie v.d Sanden on Den Hartog Tuincreaties

Begin april 2016 hebben wij via via, contact opgenomen met Boy den Hartog om onze tuin wat bloemrijker, levendiger te maken. Nadat het eerste contact via email gelegd was, kregen wij al snel een reactie: Boy wilde eerst naar de tuin komen kijken. Hij was onder de indruk van de ‘groene tuin’, maar begreep ook meteen wat wij wilden: meer bloemen, meer insecten en vogels in de tuin, meer afwisseling. Zo gezegd zo gedaan.Er werd een tuinplan gemaakt en door communicatie via email of telefoon werd er overleg gevoerd: het fijne daarvan was dat Boy het enige aanspreekpunt was. Duidelijke afspraken werden gemaakt en nagekomen. Boy gaf deskundig advies over de beplanting en stelde een stappenplan op. Niets moest, we werden in de tuinrenovatie betrokken. Het fijne was dat we zelf mee konden helpen en zo onze tuin zagen veranderen. In enkele maanden is onze tuin vakkundig aangepakt en veranderd in een bloementuin, met vanaf dag 1 meer insecten.  Wij zijn tevreden. Zo hoort ‘t!
Familie v.d Sanden

by Familie Reintjes on Den Hartog Tuincreaties

Wij, Jos en Marga Reintjens, hebben Boy den Hartog leren kennen toen er bij ons in de voortuin een grote boom weggehaald moest worden. Tijdens deze operatie hebben kennis mogen maken met Boy, die ons zijn visitekaartje afgaf.Later in het seizoen hebben we plannen opgevat om onze achtertuin te veranderen c.q. aan te passen voor ons hondje. En omdat we de samenwerking eerder met Boy als prettig hebben ervaren namen we contact met hem op. De plannen die wij hadden hebben we met Boy doorgesproken en hij kwam gelijk met passend advies om een en ander zoals wij van plan waren, niet uit te voeren. Zijn beweegredenen sneden echt wel hout. Samen hebben we een ander plan opgesteld waar wij ons ook heel goed in konden vinden. Onze achtertuin is goed op de schop gegaan, met een nieuwe schutting, border met planten en met een nieuw terras in de zon.De samenwerking met Boy hebben wij ervaren als zeer prettig, Boy komt heel rustig over, luistert goed naar de wensen, maar geeft ook zijn professionele mening, werkt zeer secuur, komt zijn afspraken na en komt op tijd. Ook zijn medewerkers die bij ons aan de slag gingen met kraan en hout kwamen over als ervaren en betrokken. Hij kwam zelfs nog even kijken naar het werk dat door de anderen was gedaan en of alles wel goed was verlopen.In augustus nemen we de laatste fase van de achtertuin onder handen en ook dan zal Boy ons helpen en met raad en daad terzijde staan. Over de geleverde kwaliteit, het meedenken, zijn vakbekwaamheid en nazorg, daar zijn wij zeer over te spreken en wij zouden dan ook anderen Boy den Hartog willen aanbevelen als je aan de slag wilt in je tuin. Onze tuin is veranderd van een toch wel wild bos tot een overzichtelijk, ruime tuin, met een lekker terras, nieuwe schutting en heerlijk geurende planten. Ook is Boy goed te bereiken met vragen, altijd netjes antwoord terug via sms of mailKortom: wij zijn blij met Boy!!
Familie Reintjes

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Copyright 2015 | Den Hartog Tuincreaties | Disclaimer | Contact | Steltsestraat 18a 6663 BS Lent